Stenalderpandekager

Søndag morgen kan det være hyggeligt med pandekager til brunch – heldigvis er det muligt at lave pandekager uden mel.

Det kan være svært at vende en pandekage uden stivelse i dejen. Man må prøve sig lidt frem med blandingsforholdet. Jeg plejer at have succes med:

3 æg, en sjat piskefløde, en skefuld kanel, en håndfuld mandler malet til mel (det anbefales at bruge en kværn til kaffebønner).

Giver to små pandekager – bag i rigeligt smør ved mellemvarme.

Proteinpandekage just vendt
Kan spise med mortadella og purløg
...æble og honning
...eller banan, mens vi venter på, at bærbuskene kan høstes

3 meninger om “Stenalderpandekager”

  1. Hej Signe,

    Jeg er begyndt at lave stenalderpandekagerne om morgenen, når jeg ikke har lyst til røræg eller spejlæg.

    Super lækker opskrift 🙂

    Mvh Robert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *