Kokos i stedet for korn

Kokos er en god erstatning for korn – det giver den samme sprødhed, men en bedre mæthedsfornemmelse.

Revet kokos rørt i græsk yoghurt (10%) er god til weekendbrunch. Smid nogle nødder eller mandler i for ekstra knas.

Kokos er en god erstatning for korn – det giver den samme sprødhed, men en bedre mæthedsfornemmelse.

Revet kokos rørt i græsk yoghurt (10%) er god til weekendbrunch. Smid nogle nødder eller mandler i for ekstra knas.

Græsk yoghurt med revet kokos

2 meninger om “Kokos i stedet for korn”

  1. Jeg er stadig ny i det her, så derfor kan jeg ikke forstå hvad græsk yoghurt har med stenalderkost at gøre? 🙂

    Vh
    Line

    1. I stenaldermad gælder det om at øge mængden af protein og fedt på bekostning af kulhydrater (fra korn og sukker). Hvis man spiser mælkeprodukter, hvad Grok sjældent eller aldrig gjorde, gælder det om at vælge de absolut fedeste udgaver: piskefløde, cremefraiche, græsk yoghurt, smør, ost…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *