En burger uden brød, tak

Køkkenchef Thomas Rode Andersen fra michelinrestauranten Kong Hans’ Køkken vil sammen med kokken Daniel Westergaard Thomsen skabe en fast food-bar baseret på stenaldermad. Den kommer til at ligge i Torvehallerne i København fra sidst i februar, skriver Politiken ibyen. Åbningen er udsat, fordi konceptet kræver særlige råvarer, bl.a. tørret kød.

Madbaren kommer muligvis til at hedde noget i retning af Paleo, fordi stenaldermad er inspireret af den palæolitiske tidsalder, der begyndte for over 2 millioner år siden.

Thomas Rode Andersen udtaler: “Vi vil gerne lave et sted, hvor man kan få nærende, velsmagende fastfood til fornuftige priser, som alternativ til alt det lort, der er i byen. Mad uden tilsætningsstoffer og sukker, der ikke er masseproduceret, som man kan spise på stedet eller tage med hjem”.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *